Dr. Luca Piovano

Dr. Luca Piovano

Kirurg plastik dhe estetik

Dr.Luca Piovano është aktualisht një nga #profesionistët më të njohur dhe të kualifikuar në kirurgjinë estetike, plastike dhe konstruktive. Që në fillim ai është dalluar për talentin e tij duke u vlerësuar me votat maksimale në Universitetin e Parë të Romës “La Sapienza” në Kirurgjinë Plastike. Pjesëmarrës në trajnimet më të famshme botërore si: Universitetin Katolik të Rio de Janeiro, Prof. #IvoPitanguy – Rio de Janeiro,Brazil ,Prof. P. Banzet – Paris,Francë, Departamenti I kirurgjisë plastike në Jackson Memorial Hospital – Prof. Ralph Millard, Miami,Florida, në Barcelonë dhe të pafundme në Romë. Anëtar I shoqërive të ndryshme shkencore: ISAPS – International Society of Aesthetic Plastic Surgery, AICPE – Associazione Italiana Chirurghi Plastici Estetici (Bashkë themelues), ASPS – American Society of Plastic Surgery, IPRAS – International Plastic, Reconstructive and Aesthetic Society, ACPIC – Associazione Chirurgia Plastica dell’Italia Centrale etj. Dhe mbi të gjitha I vlerësuar me çmime fituese nga Këshilli I Ministrave. Me një jetë profesionale të angazhuar në kirurgjinë plastike ,me studime dhe trajnime të ndryshme , Dr.Luca Piovanon do të keni mundësinë ta gjeni vetëm në Dermolife!

Rezervoni një takim