Depilim definitiv me lazer

Epilimi me laser bazohet në principin e : “ Fototermolizës selektive” , e cila transformon energjinë e dritës që prodhohet nga lazeri në energji termale (nxehtësi).
Kjo con në mbinxehtësi të madhe, duke shkaktuar dëmtim në bulbin e qimes, duke respektuar dhe mos prekur asnjë strukturë tjetër që rrethon bulbin e qimes.
Trajtime epilimi për fytyrën dhe trupin për meshkuj dhe femra, për të eliminuar qimet e padëshiruara duke filluar që në seancat e para.

Për të gjitha llojet e lëkurës.
Përgjatë 12 muajve të vitit.
Në lëkurë të nxirë me solar.
Komfort maksimal.

Vepron shpejt, edhe në zona shumë të mëdha falë shpejtësisë 15 Hz.
Përdorimi i brisqeve, shkulja e qimeve, depilimi me dyll ... të gjitha këto kërkojnë kohë, por për njerëzit që preferojnë të kenë lëkurë të butë, pa qime, ato mund të duken si opsionet e vetme në dispozicion. Ju mund të vendosni në vend të kësaj për një rezultat më të përhershëm: heqjen e qimeve me lazer.

JENI GATI TË MERRNI PËRGJIGJET TUAJA PËR TË GJITHA PYETJET NË LIDHJE ME DEPILIMIN ME LAZER ???

1) Epilimi me lazer nuk është aq i komplikuar sa mund ta imagjinoni

TCdo trajtim me fjalën “lazer” mund të duket intimidues dhe i frikshëm, por në të vërtetë është shumë i thjeshtë. Dr Margarita Lolis, mjeke dermatologe në New York , shpjegon se energjia që prodhon lazeri kapet nga pigmenti i melaninës në folikulin e qimes, duke shkaktuar shkatërrim të rrënjës. Në momentin që rrënja shkatërrohet, nuk mund të prodhohen më qime.

2) Epilimi me lazer vepron shkwlqyeshwm nw tw katwr zonat

Epilimi me lazer vepron në të gjitha pjesët e trupit që keni dëshirë të eliminoni qimet, por është më efektive në zonën e bikini, buzët, mjekër dhe zonën e sqetullave.

3) Njerëzit me qime të trasha dhe të errëta janë kandidatët më të mirë për epilimin me lazer

Nëse keni qime të errërta dhe jeni mërzitur nga kjo gjë se sa qime kokëforta janë në procesin e daljes së tyre, ka ardhur koha të gëzoheni për një fakt: “Lazeri tërhiqet nga pigmenti dhe ngjyra në folikulin e flokut”

4) Do t’i shikoni rezultatet e vërteta pas 6-8 seancave

Cdo njëri është i ndryshëm, kështu që numri i sesioneve është i ndryshëm për cdo njëri. “ Epilimi me lazer vepron më mirë kur qimet janë në fazën active të rritjes”. Pjesët e ndryshmë të trupit kanë cikël të ndryshëm rritjeje, prandaj zona të ndryshme mund të kenë nevojë për më pak ose më shumë séance trajtimi. Megjithatë shumica e pacientëve kanë nevojë mesatarisht për 6-8 seanca për të parë heqjen e plotë të qimeve.

5) Ju duhet të ndiqni cdo sesion

“Një nga gabimet më të mëdhaja që bëjnë pacientët është mos kompletimi i numrit të duhur të sesioneve të epilimit me lazer.”- thotë dr Lolis, dermatologe. “Në momentin që qimet rrallohen, pacientët nuk i ndjekin më seancat. Nëse doni të keni efekt në trajtimet tuaja, dëgjoni praktikanten që ju bën lazerin, ato e dine më mirë.

6) Nuk duhet të jetë e dhimbshme

Epilimi me lazer nuk është i dhimbshëm, pacientët ankojnë për ndjesi si pickime të vogla, të durueshme.

7) Mos u shqetësoni nëse jeni me menstruacione

Ndryshe nga depilimi me dyll, ju nuk duhet ta anulloni seancën tuaj të depilimit me lazer nëse jeni me menstruacione. Është shumë e rëndësishme të jeni konsistent me trajtimet tuaja, kështu që nëse jeni me menstruacione dhe jeni duke trajtuar zonën e bikinit , mos e lini këtë seancë.

8) Është një gjë të cilën s’duhet të harroni ta bëni para trajtimit

Ne ju kërkojmë të rruhet me brisk zonën që do trajtohet përpara trajtimit në mënyrë që lazeri të penetrojë ne brendësi të rrënjës së flokut- të mos targetohen qime që janë jashë lëkurs. Kjo është një fazë shumë e rëndësishme! “ Ju nuk duhet të hiqni qimet me dyll, t’i shkulni apo të përdorni zbardhues të qimeve 1 muaj përpara epilimit sepse rrënjët duhet të jenë intakte në mënyrë që lazeri të veprojë më së miri tek rrënja.

9) Ju duhet të aplikoni krem me SPF pas trajtimit me lazer

Pas trajtimit me lazer evitoni ekspozimin në diell dhe përdorni gjithmonë krem me SPF.