Lifting i gjoksit – Operacioni i lifting te gjoksit

Një gjoks i mbushur, i lartë dhe i fortë është simbol i sensualitetit, rinisë dhe shëndetit. Në të gjitha kulturat e botës gjoksi është konsideruar si një ekspresion feminiliteti dhe esenca e të ndjerit femër. Humbja e volumit dhe e fortësisë së gjoksit shoqëruar me varje dhe me strie në lëkurën e gjoksit mund të ndeshet që në moshë të re. Kjo mund ndodhë për arsye gjenetike, pas shtatëzanisë, ushqyerjes me gji, rënieve të konsiderueshme në peshë, forcës së gravitetit si dhe ndryshimeve graduale me kalimin e viteve. I gjithë ky fenomen shoqërohet në mënyrë të pashmangshme me mërzitje dhe stres tek femrat. Mastopessi ose lifting i gjoksit është ndërhyrja që mundëson ngritjen, tonifikimin dhe rimodelimin e gjoksit të varur si dhe reduktimin apo rimodelimin e përmasave të areolës së gjirit. Kirurgët e DERMOLIFE® këshillojnë që kësaj procedure t’i shtojmë dhe vënien e një proteze për t’i dhëne gjoksit më shumë volum, kur kërkohet,dhe për të përmirësuar maksimalisht formën. Protezat e gjoksit Mentor dhe Motiva janë aktualisht markat më prestigjoze, ato më të pëlqyerat dhe më të besuarat që përdoren në Klinikën DERMOLIFE®, duke zgjedhur si gjithmonë cilesine maksimale.
Mjeshtëria e kirurgëve të DERMOLIFE® bazuar në dije të thelluara, eksperiencë shumëvjecare, teknika të fjalës së fundit në fushën e kirurgjisë estetike, kombinuar këto me ndjeshmërinë e spikatur ndaj të bukurës, lejojnë kirurgët tanë të realizojnë Lifting të gjoksit me rezultate maksimale, që do të thotë gjoks i bukur estetikisht, i lartë, i fortë, në harmoni me trupin dhe dekolte që ju bën të ndiheni rrëzëllitëse si fizikisht ashtu edhe emocionalisht, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.

Kirurgët estetikë të DERMOLIFE® ju këshillojnë operacionin Lifting i gjoksit në rastet kur keni:

► Gjoks të zbutur dhe të varur
► Asimetri të gjokseve
► Kompleks thith-areolë jo proporcional me gjoksin

PROCEDURA

Lifting i gjoksit ështe një ndërhyrje shumë e personalizuar dhe si e tillë kërkon një konsultë të specializuar mjaft të detajuar. Gjatë konsultës së parë kirurgu i DERMOLIFE® do të zhvillojë me ju një bashkebisedim të hapur mjaft të detajuar, do të dëgjojë me kujdes gjithë pritshmëritë tuaja dhe do t’ju ilustrojë mbi të gjitha objektivat dhe rezultatet estetike që është e mundur të arrihen, që ju të keni pritshmëri konkrete dhe reale. Do të studiojë me imtësi gjëndjen e lëkurës, muskujve dhe të gjëndrave të gjoksit. Gjithashtu do të vlerësojë proporcionet e kompleksit thith-areolë me gjoksin si dhe proporcionet e gjokseve në raport me njëri-tjetrin. Kirurgu i DERMOLIFE® vlerëson gjithashtu gjëndjen tuaj shëndetësore, për të përjashtuar sëmundje të ndryshme, probleme të koagulimit të gjakut apo cikatrizim të lëkurës, të cilat mund të influencojnë rezultatet finale të ndërhyrjes. Para ndërhyrjes kirurgu ynë do ju japë instruksione precize rreth ushqyerjes para dhe pas operacionit, administrimit të medikamenteve si dhe konsumimit të alkoolit dhe duhanit. Duhet të kryeni paraprakisht edhe disa ekzaminime si një ekografi e të dy gjinjve, një vizitë kardiologjike, një radiografi të mushkërive si dhe disa analiza standart të gjakut dhe urinës. Pasi të kemi përmbledhur të gjitha përgjigjet e këtyre ekzaminimeve, është radha e një konsulte me anestezistin e stafit tonë, për të vendosur mbi gjëndjen e përgjithshme shëndetësore dhe oportunitetin e kryerjes së ndërhyrjes estetike në fjalë. Në përfundim të konsultës kirurgu, së bashku me ju, do të zgjedhë procedurën më të përshtatshme për rastin tuaj. Kirurgët me famë botërore të DERMOLIFE® ju garantojnë rezultate të shkëlqyera, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.

Kur i nështrohesh një operacioni kirurgjikal një nga preokupimet më të zakonshme është anestezia. Stafi i DERMOLIFE® e realizon ndërhyrjen Lifting i gjoksit nën anestezinë lokale me sedacion dhe shmang anestezinë gjenerale, duke garantuar një rekuperim të menjëhershëm të personit pas interventit krahasuar me anestezinë gjenerale. Anestezia lokale kryhet me disa injeksione të vogla në zonën e ndërhyrjes kirurgjikale duke siguruar mungesën e dhimbjes. Ndërsa sedacioni konsiston në injektimin endovenoz të medikamenteve që reduktojne ankthin dhe provokojnë një gjëndje gjumi të lehtë ose disi më të thellë. Vlen të theksohet që në anestezinë lokale nuk përdoret intubimi duke mbajtur frymëmarrjen spontane të personit, duke shmangur përdorimin e aparaturave që garantojnë frymëmarrjen gjatë anestezisë gjenerale.

Në cdo rast Stafi i DERMOLIFE® ka si objektiv t’i garantojë personit një eksperiencë kirurgjikale të qetë dhe pa dhimbje. Operacioni realizohet duke ndjekur një protokoll preciz që garanton cilësi dhe siguri maksimale,duke arritur rezultate të shkëlqyera e pa lënë shenja të dukshme. Ndërhyrja e Mastopessit konsiston në eleminimin e lëkurës së tepërt e të plakur dhe në ripozicionimin e gjëndrës së gjoksit dhe të areoles duke siguruar një gjoks të ngritur dhe të fortë. Kirurgët e DERMOLIFE® falë përvojës dhjetëra vjecare preferojnë ta kryejnë këtë ndërhyrje me një prerje të vetme rrethore përreth areoles duke bërë që shenjat të jenë të padukshme. Në raste ekstreme, kur gjoksi ka zbritur ndjeshëm, është e detyrueshme një prerje e shkurtër vertikale poshtë areolës, apo edhe një prerje tjetër horizontale e cila mbulohet nga pala e gjëndrës së gjoksit.Në varësi të rastit mund të këshillohet vënie e protezave që përmirësojnë formën dhe volumin e gjoksit. Gjithashtu mund të korrigjohen inestetizma si asimetri e gjokseve, pra kur njëri gjoks është më i madh se tjetri. Në rastin e ushqyerjes me qumësht të foshnjës duhet pritur të paktën 9 muaj nga ushqyerja e fundit para se të kryeni këtë operacion. Vlen per tu theksuar se kjo ndërhyrje nuk pengon ushqyerjen e fëmijës me gji. Ndërhyrja e Mastopesit zgjat 50 – 90 min ndërsa në rastet kur duhet vendosuar protezë apo të rregullohet asimetria zgjat 2 – 2 orë e 30 min. Teknika e Mastopessit është moderne dhe cikatricja mbetet e padukshme. Kirurgët estetikë të DERMOLIFE® kujdesen gjithmonë që cdo ndërhyrje të bëhet në përputhje të plotë me individualitetin tuaj.
Në cdo rast stafi ynë i kirurgëve ju garanton rezultate befasuese dhe ju do të ndiheni më të bukura se kurrë, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.

Në fund të operacionit zakonisht vendosen drenazhe, te cilët hiqen ditën e nesërme para daljes nga klinika. Mjekimi i plagëve kryhet 2 – 5 ditë pas operacionit. Mjekimet dhe vizitat e kontrollit me kirurgun estetik të DERMOLIFE® do të jenë gjithmonë falas. Mund të shihet edemë e lehtë për 1 – 2 javë shoqëruar me pak dhembje kur lëvizni krahët. Heqja e suturave bëhet pas 7 – 14 ditësh. Këshillohet mbajtja e sytjenave specifike për ndërhyrjen për 1 muaj. Rekuperimi është shumë i shpejtë dhe ju mund të riktheheni në punë pas 3 – 5 ditë nga operacioni. Rezultatet e ndërhyrjes janë të përhershme.
Objektivi i kirurgëve tanë italianë është të realizojnë Lifting të gjoksit me rezultate maksimale, që do të thotë gjoks i lartë dhe i tonifikuar në harmoni të plotë me trupin, duke vënë në dukje më të bukurën te ju, sepse KUSH KERKON PER ME TE MIREN ZGJEDH DERMOLIFE®.