TRAJTIME ESTETIKE

Acidi Hialuronik

Acidi ialuronik është një përbërës i cili gjendet në indet njerëzore, përfshirë edhe lëkurën. Kjo molekulë është esenciale për formimin e kolagjenit dhe të fibrave elastike dhe për të mbajtur të hidratuar lëkurën. Ndryshimet e acidit ialuronik prezente në lëkurë, kontribojnë në kohë për...

Depilimi definitiv me lazer.

Si koncept, depilimi definitiv, i referohet eleminimit përgjithmonë të qimeve. Por përcaktimi më i saktë në këtë rast do të ishte depilimi i përhershëm. Para së gjithash, faktorët gjenetikë dhe familjarë si dhe ato individualë, ndikojnë në shtimin ose jo të qimeve në trup...

Heqja e tatuazheve

A mund të hiqen, zhduken fare tatuazhet? Cila është mënyra më e mirë për ta bërë këtë? Në cilën periudhë të vitit mund të hiqet një tattoo? Këto janë disa nga pyetjet që zakonisht shtrojnë të penduarit e tatuazhëve, sidomos ata që duan të kerkojnë një punë të mirë dhe mendojnë se tatuazhi...

Anti Njollë

Njollat e lëkurës janë shenja me ngyra të ndryshme nga ajo normale e lëkurës. Këto njolla quhen hiperpigmentacione dhe karakterizohen nga një prezencë e madhe melanine në një hapësirë të vogël të lëkurës...

Vaskulare

Në Klinikën Dermo Life përdoren dy metoda shumë të suksesshme për trajtimet vaskulare. Ato quhen Skleroterapia dhe Fleboktomia...

Anti Age

Trajtimet anti-age janë të ndryshme dhe shërbejnë për të parandaluar, ngadalësuar dhe penguar proçesin e plakjes dhe për të lejuar individin që të ketë një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, por pa shenjat e bezdisshme të moshës...

Anti-smaliature

Strijat janë ndryshime të sipërfaqes së lëkurës ku paraqiten si çarje dhe shenja të saj. Ato krijohen si shkak i humbjes së elasticitetit të lëkurës dhe në fillim ka ngjyrë të kuqe ndërkohë që me kalimin e kohës bëhen të bardha...

Anticelulit

Indi adipose është një tip special indesh e përbërë nga qeliza adipocite të cilat formojnë disa toptha. Këto qeliza akumulojnë trigliceridet dhe lirojnë acidet yndyrore dhe glicerolin. Këto qeliza pësojnë disa ndryshime morfologjike të...

Anti Akne

Të ndërhysh për të larguar aknet nuk është gjithmonë e lehtë. Trajtimet ndihmojnë të evitohen provizorisht fermentimet e sistemit të tretës dhe të neutralizohen definitivisht. Ndërhyrjet e mundshme synojnë të reduktojnë sekretimin e tepërt të sebos e cila shkaktohet nga lipidet nën lëkurë. Kur lipidet nuk absorbohen mirë nga gjaku, lëshohen në formë seboje.