KIRURGJIA PLASTIKE ESTETIKE ITALIANE

Rinoplastika - Rimodelimi estetik dhe funksional i hundes

Blefaroplastika - Rimodelimi i qepallave dhe qeskave te syve

Rimodelimi i Vesheve - Kirurgji Plastike e Vesheve

Lifting fytyre - Tërheqja e lëkurës së fytyrës

Fryrja e buzeve - Rimodelimi me Acid Hialuronik

Zmadhim dhe lifting i gjoksit

Rimodelimi i vitheve - Te pasme Braziliane

Abdominoplastika - Rimodelimi i Barkut