Kirurgjia Plastike Italiane

Rimodelimi gjoksit ne kliniken dermolife

Carboxyterapia

Carboxyterapia është një trajtim i cili shërben për të luftuar celulitin, strijat apo dhjamin e lokalizuar.

Rimodelimi hundes ne kliniken dermolife

Lazer Tatto

Nxehtësia, që lëshon laseri, shkatërron pigmentin, kurse sistemi imun "shpëlan" mbeturinat e tij.

Rimodelimi vesheve ne kliniken dermolife

Lazer Fraxel

rajtimi i lekures me lazer Fraxel eshte nje trajtim i sigurt dhe joinvaziv i lekuresT qe heq vite nga pamja juaj pa risqe apo efekte anesore.

Rimodelimi barkut ne kliniken dermolife

IPL

IPL eshte nje nga metodat me efikase ne aesthetike dhe per qellime terapeutike,duke perfshire heqjen e njollave

Transplanti i flokeve per meshkuj

Dermapen

Ndersa rritemi,lekura jone behet me pak elastike. Arsyesja kryesore per kete eshte ulja e qelizave te fibroblastit

liftin i fytyres per femra ne kliniken dermolife

TENS

Eshte nje metode qe perdor stimulimin elektrik per qetesimin e dhimbjes.

depilim me lazer ne kliniken dermolife

RADIOFREKUENCA

Radiofrekuenca eshte nje trajtim jo invasiv qe perdoret per tendosjen dhe rigjenerimin e lekures pa asnje diskomfort.

heqja e tattoo me lazer ne kliniken dermolife

PLEXER

Te rikthesh rinine dhe vitalitetin e pamjes se jashtme pa bisturi eshte endrra e çdokujt