Lifting kirurgjikal i kofshëve

Shumë prej ndërhyrjeve të kirurgjisë estetike mashkullore i dedikohen edhe botës femërore, por qasja e kirurgjisë estetike është e ndryshme jo vetëm ndaj të dy gjinive, por edhe p ë r secilin individ. Kirurgët estetikë të DERMOLIFE® kujdesen gjithmonë që cdo ndërhyrje të bëhet në përputhje të plotë me individualitetin tuaj. Bukuria mashkullore karakterizohet jo aq nga forma të harkuara, sa nga nga vija të drejta të theksuara. Këmbët tonike dhe muskuloze janë padyshim simbol i bukurisë dhe forcës mashkullore. Për të patur këmbë të forta,tonike, muskuloze dhe pa adipozitet të lokalizuar një faktor i rëndësishëm që duhet marrë parasysh është pa dyshim toniciteti i indeve, në veçanti i kofshëve të brendshme, shumë lehtësisht subjekt i relaksimit. Kjo është një zonë veçanërisht kritike e destinuar edhe në moshë të re për atë që mjekët përcaktojnë me termin “ptosis”. Lëshimi i kësaj zone mund të ndodhë për një sërë arsyesh: faktorët gjenetikë,një reduktim i papritur dhe i ndjeshëm në peshë, pak ose aspak aktivitet fizik,nga proceset fiziologjike(plakjes), forcat e gravitacionale etj. Cilido qoftë shkaku, rezultati mbetet i njejtë: kofshë të buta, të rrudhura, të varura, të destinuarapër të patur strie dhe për të provokuar në çdo hap bezdisje, kruarje, skuqje dhe shpesh plagë nga f ë rkimi. Lëkura e tepërt e shkaktuar nga kjo situatë deformon harmoninë e këmbës. Lifting i kofshëve rimodelon këmbët tuaja duke i bërë tonike, të forta dhe estetikisht shumë mashkullore. Së bashku me to,në varësi të rastit kirurgët e DERMOLIFE® mund të trajtojnë edhe zonën e vitheve dhe barkut.

Mjeshtëria e kirurgëve të DERMOLIFE® bazuar në dije të thelluara,eksperiencë shumëvjecare, teknika të fjalës së fundit në fushën e kirurgjisë estetike, kombinuar këto me ndjeshmërinë e spikatur ndaj të bukurës, lejojnë kirurgët tanë të realizojnë Lifting të kofshëve me rezultate maksimale duke vënë në dukje më të mirën te ju, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.

Kirurgët estetikë të DERMOLIFE® ju këshillojnë procedurën e Lifting i kofshëve në rastet kur keni:

► Pjesë të brendshme të kofshëve të varur.
► Lëkurë të shtuar në kofshë.
► Kofshë të varura,me lëkurë të rrudhur dhe me strie.
► Kofshë të qullta.

PROCEDURA

Lifting i kofshëve është një ndërhyrje shumë e personalizuar dhe si e tillë kërkon një konsultë të specializuar mjaft të detajuar. Gjatë konsultës së parë kirurgu i DERMOLIFE® do të zhvillojë me ju një bashkë bisedim të hapur mjaft të detajuar dhe do t’ju ilustrojë mbi të gjitha objektivat dhe rezultatet estetike që është e mundur të arrihen, që ju të keni pritshmëri konkrete dhe reale. Do të studiojë me imtësi gjëndjen e lëkurës, të indeve nënlëkurore dhe muskulore jo vetëm të gjymtyrëve të poshtme,por edhe të trungut si dhe raportet e tyre në tërësi. Do të vlerësojë gjithashtu inestetizmat e mundshme të barkut dhe vitheve. Kirurgu i DERMOLIFE® vlerëson gjithashtu gjendjen tuaj shëndetësore,për të përjashtuar sëmundje të ndryshme, probleme të koagulimit të gjakut apo cikatrizim të lëkurës, të cilat mund të influencojnë rezultatet finale të ndërhyrjes. Para ndërhyrjes kirurgu ynë do ju japë instruksione precize rreth ushqyerjes para dhe pas operacionit, administrimit të medikamenteve si dhe konsumimit të alkoolit dhe duhanit. Duhet të kryeni paraprakisht edhe disa ekzaminime si një vizitë kardiologjike, një radiografi të mushkërive si dhe disa analiza standart të gjakut dhe urinës. Pasi të kemi përmbledhur të gjitha përgjigjet e këtyre ekzaminimeve, është radha e një konsulte me anestezistin e stafit tonë,për të vendosur mbi gjëndjen e përgjithshme shëndetësore dhe oportunitetin e kryerjes së ndërhyrjes estetike në fjalë. Në përfundim të konsultës kirurgu, së bashku me ju, do të zgjedhë procedurën më të përshtatshme për rastin tuaj.Lifting i kofshëve është një ekspresion artistik i kirurgut plastik. Në cdo rast stafi ynë i kirurgëve italianë ju garanton rezultate befasuese dhe ju do të ndiheni më në formë se kurrë, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.

Liposkulptura mund të realizohet me anestezi spinale, me anestezi lokale dhe sedacion ose me anestezi gjenerale. Në këtë rast stafi i DERMOLIFE® preferon të zgjedh anestezinë lokale me sedacion dhe të shmang anestezinë gjenerale, duke garantuar një rekuperim të menjëhershëm të personit pas interventit krahasuar me anestezine gjenerale. Mundëson gjithashtu përdorimin e një sasie shumë të vogël barnash gjatë operacionit. Anestezia lokale kryhet me disa injeksione të vogla në zonën e ndërhyrjes kirurgjikale duke siguruar mungesën e dhimbjes. Ndërsa sedacioni konsiston në injektimin endovenoz të medikamenteve që reduktojne ankthin dhe provokojnë një gjëndje gjumë të lehtë ose disi më të thellë. Personi është i relaksuar. Vlen të theksohet që në anestezinë lokale nuk përdoret intubimi duke mbajtur frymëmarrjen spontane të personit, duke shmangur përdorimin e aparaturave që garantojnë frymëmarrjen gjatë anestezisë gjenerale.

Në çdo rast Stafi i DERMOLIFE® ka si objektiv t’i garantojë personit një eksperiencë kirurgjikale të qetë dhe pa dhimbje. Operacioni realizohet duke ndjekur një protokoll preçiz që garanton cilësi dhe siguri maksimale, duke arritur rezultate të shkëlqyera e pa lënë shenja të dukshme. Lifting i kofshëve realizohet nëpërmjet një prerje të fshehur në plikën inguinale, lëkura tërhiqet lart, fiksohet në pjesën pubike dhe inguinale si dhe eleminohet pjesa e tepërt, me qëllim që të tendosim dhe të japim formën më të mirë të mundshme kofshëve. Në rastin e Lifting Cirkular, aplikohen edhe incizionet rrethore. Sipas rastit nëse është e nevojshme mund të thithet një pjesë e indit dhjamor të pranishëm brenda gjunjëve si dhe të trajtohen me teknikat e fjalës së fundit inestetizmat e vitheve, belit dhe barkut për të harmonizuar trupin tuaj.

Në fund të ndërhyrjes mbahet njëveshje e posacme kompresive dhe specifike për kirurgjinë estetike e cila mbahet 2-3 javë. Mbas ndërhyrjes mjekët e DERMOLIFE® këshillojnë pushim 24-48 orë si dhe të ngriheni e të lëvizni nga pak që nga dita e parë pas operacionit. Dhembja përgjithësisht është modeste dhe e kontrolluar nga barna analgjezike që merren në klinikë dhe në shtëpi. Në disa raste,nevojiten dhe drenazhe,të cilat zakonisht hiqen brenda 24orësh. Mjekimi i plagëve kryhet 2–5 ditë pas operacionit,pas 7-14 ditë hiqen penjtë. Mjekimet dhe vizitat e kontrollit me kirurgun estetik të DERMOLIFE® do të jenë gjithmonë falas. Zakonisht plagët janë estetikisht të parëndësishme, sepse ato janë veçanërisht të holla dhe të fshehura në palosjet natyrale të lëkurës.
Objektivi i kirurgëve tanë italianë është të realizojnë Lifting të kofshëve me rezultate maksimale, që do të thotë këmbë të tonifikuara e të forta, në harmoni të plotë me trupin. Ju do të ndiheni në formën tuaj më të mirë, sepse DERMOLIFE® JU GARANTON SHENDET DHE BUKURI.