Stafi Mjekesor - Klinika Dermolife

Doktoreshe Lida Hoxha Dermolife

DR. LIDA HOXHA

CEO, DERMOESTETISTE

Drejtoreshë Ekzekutive e Poliklinikës Dermo Life

MË TEPËR
Gianluigi Bergamaschi Dermolife

DR.GIANLUIGI BERGAMASCHI MARSELLA

KIRURG PLASTIK DHE I ESTETIKES RIKONSTRUKTIVE

2014 në vazhdim: Spitali Salvator Mundi, Sanatrix, Villa Valeria...

MË TEPËR
Claudio Bernardi Dermolife

DR.CLAUDIO BERNARDI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Një nga kirurgët plastike më të vlerësuar në Itali!

MË TEPËR
Marco Rogliani Dermolife

DR. MARCO ROGLIANI

KIRURG PLASTIK DHE ESTETIK

Specialist në Kirurgji Plastike, Rindërtuese dhe Estetike...

MË TEPËR
Ranioero Rosini Dermolife

DR. RANIERO ORSINI

KIRURG MAXILLO-FACIAL

2016- në vazhdim: Asistent Klinik në Departamentin Maxillo-Facial…

MË TEPËR
Luca Piovano

DR.LUCA PIOVANO

Kirurg plastik dhe estetik

Anëtar i shoqërive të ndryshme shkencore

MË TEPËR
Gianmarco Serafini Dermolife

DR. GIANMARCO SERAFINI

KIRURGJI E PERGJITHSHME

I specializimin në master si mjekë Urulog...

MË TEPËR
Anila Shahini Dermolife

DR. ANILA SHAHINI

KARDIOLOGE

Mjeke kardiologe Qendra Shëndetësore Nr 1 Tiranë, konsulta kardiologjie ….

MË TEPËR
Enton Kaculini Dermolife

DR. ENTON KAÇULINI

NEFROLOG, EKOGRAF

Dr. Enton Kaçulini është i specializuar në fushën e Nefrologjisë, Hipertensionit …

MË TEPËR